Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Solskydd / Solkräm / Solskydd för kropp / Bioregena Sunscreen Spray SPF 30 Face & Body, 90 ml

Bioregena Sunscreen Spray SPF 30 är en naturlig solskyddsspray för ansikte och kropp. Solkrämen har en korallvänlig och hyperallergen formula som passar alla hudtyper, även känslig hud. Innehåller ett fysikaliskt UV-filter (mineralfilter) som ger högt skydd mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar, utan att lämna en vit hinna. Berikad med ekologisk arganolja som verkar regenererande och vårdande på huden.

  • Naturlig solkräm med sprayfunktion.
  • Hög solskyddsfaktor SPF 30.
  • Vattenresistent.
  • Går snabbt in i huden.

Användning:

  1. Smörj in på torr hud innan vistelse i solen, undvik kontakt med ögonen.
  2. Återapplicera efter bad.

Information om nanopartiklar:
Bioregenas solskydd har fram tills idag klassats som no nano. Från år 2022 har definitionen på nano ändrats samt att en annan mätmetod tillämpas i Frankrike. Enligt denna mätmetod måste titaniumdioxidet betecknas med nano även i Bioregenas produkter. Däremot är titaniumdioxiden fortfarande bunden med väte och syre och kan inte penetrera huden. Enligt övriga mätmetoder på marknaden betecknas Bioregenas solfilter som no nano.

Ingredienser (INCI):
Dicaprylyl carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Titanium dioxide [nano***], Coco-caprylate, Coco caprylate/caprate, Argania spinosa kernel oil*, Alcohol**, Polyglyceryl-3 diisostearate, Parfum (fragrance), Aluminum hydroxide, Stearic acid, Oleyl alcohol, Aqua (water), Zanthoxylum bungeanum fruit extract, Tocopherol. * = ekologisk, ** = tillverkad med användning av ekologiska ingredienser.

*** = från år 2022 har defintionen av nano och mätmetoden ändrats i Frankrike. Även de partiklar som inte kan penetrera huden, såsom Bioregenas solfilter, måste av tekniska skäl märkas med nano på INCI-deklarationen. Partikelstorleken har dock inte förändrats och enligt övriga mätmetoder på marknaden betecknas Bioregenas solfilter som no nano.

Tillverkad i Frankrike.

Bioregena är ett franskt varumärke som tillverkar naturliga solskyddsprodukter för baby, barn och vuxna. Solskyddsfiltret i hela serien är endast fysikaliskt (titanium dioxid) och skyddar med solskyddsfaktor 15 ända upp till 50+. En stor fördel med solskydden är att de inte ger någon framträdande vit hinna.

Produkterna består av 99-100% naturliga ingredienser och är certifierade enligt Cosmetic Bio – Organic Cosmetic. Formulan är särskilt framtagen för känslig hud och innehåller vårdande ekologiska ingredienser som till exempel arganolja. De flesta produkterna är dessutom veganska och de skadar inte hav, korallrev eller vattenlevande organismer.