Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / Akoma Argan & Olive Oil Soap, 105 g

Akoma Argan & Olive Oil Soap är en uppfriskande tvål som rengör på djupet och hjälper till att lindra torr hud med en kombination av arganolja, kokosolja, olivolja och sheasmör. Tvålen absorberas lätt in i huden utan att lämna en oljig yta. Mjuk och mild för barn också!

Ingredienser (INCI):
Sodium shea butterate*^, Sodium olivate*, Sodium cocoate*, Aqua, Sodium arganate*. * = ekologisk, ^ = fairtrade.

Innehåller 30% rått sheasmör.

Akoma Skincare har specialiserat sig på naturliga hudvårdsprodukter tillverkade av rena växtingredienser från Afrika. De samarbetar med ett fairtrade-kooperativ i Ghana för att framställa rått sheasmör, kokosolja och kakaosmör som är viktiga beståndsdelar i produkterna. Akoma driver också ett eget kvinnokooperativ (Akoma Cooperative Multipurpose Society) för att sysselsätta kvinnor i lokala samhällen och ge dem en viktig inkomskälla.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!