Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / La Corvette Naturlig Marseilletvål, ca. 900 g

Härlig marseilletvål i ett större format, som du lätt kan skära upp i mindre bitar efter behov. Savon de Marseille är en traditionell tvål som använts i hundratals år och fortfarande tillverkas av naturliga råvaror i trakterna runt Marseille. Tvålen är baserad på 72% olivolja och innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen eller parfym.

Marseilletvål går att använda både som kroppstvål samt för rengöring av tyger. Det är en mild, mjukgörande och vårdande tvål som är 100% nedbrytbar och snäll mot både djur och natur! Marseilletvålen rekommenderas speciellt för extra känslig och torr hud. Levereras i en snygg presentförpackning.

Ingredienser (INCI):
Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua (water), Sodium Chloride, Sodium hydroxide.

La Corvette är namnet på en serie ekologiska hudvårdsprodukter tillverkade av de duktiga tvålmakarna på Savonnerie du Midi i Marseille, Frankrike. En av de sista kvarvarande tvålfabrikerna i staden som fortfarande använder sig av den traditionella expertisen hos en Maître Savonnier - en tvålmakarmästare.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!