Stäng
(Välj varumärke)
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Grön lera & Citrongräs, ca. 120 g
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Grön lera & Citrongräs, ca. 120 g

En handgjord ekologisk tvål från KaliFlower Organics berikad med soltorkad grön lera från Frankrike. Grön lera, även kallad montmorillonitelera, används ofta i hudvård för lite fet och oren hud på grund av dess utmärkta rengörande egenskaper. Leran ger tvålen dess färg, är djuprengörande och har sammandragande egenskaper. Denna naturliga hantverkstvål absorberar fett och smuts effektivt utan att torka ut huden. Fräsch eterisk citrongräsolja står för den underbara doften.

  • Rengör på djupet utan att torka ut.
  • Rik på mineraler och spårämnen.
  • Passar både ansikte och kropp.
  • Dryg - räcker länge.
  • Med vackert paisleymönster.
  • Fri från ftalater, palmolja, parabener, SLS, syntetiska doft- och färgämnen.

Ekologisk kokosolja, olivolja, ricinolja och mandelolja är den enkla basen i alla KaliFlowers hantverkstvålar. Varje tvål skärs upp för hand och får mogna i minst fyra veckor för att försäkra ett milt och skonsamt lödder med rätt pH-värde. KaliFlowers tvålar är kallrörda vilket innebär att de tillverkas utan att extra värme tillförs under själva förtvålningen. På så vis undviker man att de goda egenskaperna från oljor och andra nyttiga ingredienser försvinner.

OBS! Låt tvålen ligga torrt mellan användningstillfällena. Förvara gärna på högkant i ett tvålfat med god avrinning.

Ingredienser (INCI):
Sodium olivate*, Sodium cocoate*, Aqua, Sodium ricinoleate*, Prunus dulcis*, Montmorillonite (green clay), Cymbopogon citratus*, Citral**, Limonen**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Tillverkad i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »