Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / Malin i Ratan Handgjord Ekotvål Test-tvålar

Är du nyfiken på Malin i Ratans handgjorda tvålar men är osäker på vilken som passar dig bäst? Då är det perfekt att köpa en påse med små test-tvålar. Varje påse innehåller 3 eller 4 olika test-tvålar, totalt ca. 30-60 g tvål per påse.

Välj mellan olika kombinationer:
Extra vårdande: 3 tvålar – Shea & Avokado med frisk örtig doft, Lavendel, Ringblomma & Citrus.
Gott & Blandat: Här har Malin i Ratan blandat 4 olika test-tvålar, vilka du får blir en överraskning.
Kök & Hem: 3 tvålar – Kök & Trädgård, Tvätt-Städ-Disk med resp. utan doft.
Ingen tillsatt doft: 4 parfymfria tvålar – Shea & Avokado, Röd Lera & Ros, Rasul & Ringblomma, Tvätt-Städ-Disk.

OBS! Malin i Ratan fäster inte etiketter på de enskilda test-tvålarna, för miljöns skull och för att kunna hålla nere priset. På framsidan av påsen finns markerat vilka sorter det är i påsen. På de flesta tvålarna är första bokstaven i tvålnamnet eller initialerna inristade. T.ex i påsen "Extra vårdande" L= Lavendel , SA-d = Shea & Avokado med doft, RC= Ringblomma & Citrus.

Innehållsförteckning hittar du på respektive tvål här.

Malin i Ratan tillverkar ekologiska tvålar för hand i den kulturhistoriska byn Ratan i Västerbottens kustland. Malin i Ratan vill värna det genuina hantverket med svensk småskalig tillverkning och samtidigt skapa tvålar som är så vänliga som möjligt mot både dig och vår miljö. Huvudingrediensen i tvålarna är ekologisk kallpressad svensk rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålarna finns både utan tillsatt doft och milt doftsatta med naturliga eteriska oljor. Malin i Ratan använder inte palmolja, animaliska fetter eller andra onödiga tillsatser och skadliga kemikalier i den hantverksmässiga tillverkningen.