Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Salva / Wilma Naturprodukter Lanolinsalva No.78

Lanolinsalva No.78 från Wilma Naturprodukter är en vårdande och mjukgörande salva med doft av norrländsk sommar. Med denna lanolinsalva kommer du snabbt tillrätta med torr, sprucken och irriterad hud. Lanolin är en naturlig fettprodukt som utvinns ur fårull. Ett fett som inte täpper till porerna, och som har en enastående förmåga att bevara hudens naturliga fuktighet samt bibehålla den mjuk och smidig. Lanolinet skyddar vår hud på samma sätt som ullen skyddar fåret mot väder, vind och uttorkning. Förutom vattenfritt lanolin innehåller salvan en liten mängd eteriska oljor.

Lanolinsalvan finns i glasburk om 30 ml, 60 ml eller en fickvänlig 15 ml aluburk. 

Ingredienser (INCI):
Lanolin, Parfum*, Litsea cubeba fruit oil, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**. * = från eteriska oljor, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Wilma Naturprodukter är ett litet familjeföretag med säte i södra Lappland. De har sedan början av 80-talet tillverkat produkter med råvaror som kommer direkt från de norrländska skogarna. I sortimentet hittar du liniment, beckolja och traditionella salvor med korta innehållsförteckningar och utan onödiga tillsatser.