Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Styling / Hårborstar / Redecker Rund Hårborste med Knopp & Svinborst, Ø 8,5 cm

Liten rund hårborste från Redecker tillverkad av oljebehandlat bokträ och svart vildsvinborst. Den styva svinborsten ger en skön massage av hårbotten samtidigt som den är skonsam mot håret. Svinborst har en naturlig förmåga att transportera hårets naturliga oljor från hårbotten ut i längderna, vilket motverkar torra hårtoppar och ger håret en naturlig glans.

Skötselråd:
Rengör borsten vid behov med ljummet vatten, mild tvål och Redeckers hårborstrengörare. Dra den fuktade rengöringsborsten fram och tillbaka mellan de individuella stråraderna för att avlägsna hårstrån och rester av stylingprodukter. Sänk inte borsten helt i vatten! Torka borsten torr med en handduk och låt den "stå" med borstbindlarna nedåt, det gör att träet håller längre. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som exempelvis din vanliga matolja.

Mått:
Diameter: 8,5 cm
Höjd: ca. 5 cm

Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt.

Material:
Inoljat bokträ och vildsvinborst.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!