Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Verktyg / Sminkborstar / So Eco Eye Duo Set

So Eco Eye Duo Set är en uppsättning av två dubbeländade borstar för ögonmakeupen - den perfekta kombinationen som gör att du kan skapa vilken look du vill. Forma, skugga, markera och sudda ut med en perfekt finish! Båda borstarna har ett skaft av FSC-certifierat björkträ, hylsa av återvunnen aluminium och borststrån i mjuk, allergivänlig taklonfiber. Kan användas för olika texturer såsom kräm, flytande eller puder.

Setet kommer i en förpackning gjord av FSC-certifierat kartongpapper, bioplast från majsstärkelse, vattenbaserat lim och miljövänligt sojabläck.

Skötselråd:
Vi rekommenderar att du rengör borstarna en gång i veckan om du använder dem dagligen.

  1. Häll lite mild tvål på ett rent fat eller i en skål och dra borsthuvudet fram och tillbaka i tvålen.
  2. Skölj av borsten med varmt vatten, pressa sedan ur vattnet försiktigt med handen.
  3. Låt alltid borsten torka med borsthuvudet vinklat nedåt, annars kan vatten komma in i delen under borsthuvudet och lossa det lim som håller stråna på plats. 

Material:
Handtag av björk, hylsa av återvunnen aluminium och borst av taklon.

Tillverkade i Kina.

So Eco erbjuder ett sortiment av PETA-ackrediterade "Cruelty Free & Vegan"-produkter, med ett fokus och en tonvikt på komponenter som är ansvarsfullt och etiskt framtagna. Sortimentet inkluderar bland annat sminkborstar, spaprodukter och skönhetsverktyg. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.

So Eco är officiell partner till Tree Nation och planterar ett nytt träd för varje 100:e såld produkt! Detta bidrar inte bara till att bekämpa avskogning utan uppmuntrar även till biologisk mångfald i en miljö som har blivit väldigt negativt påverkad av skogsbruk. Samarbetet med Tree Nation bidrar också till att stödja lokalsamhällena samtidigt som utsläppen av koldioxid minskar.