Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Fläckborttagning / Klockargårdens Lädertvål Lanolin, 120 g

Klassisk, effektiv och naturvänlig lädertvål för alla typer av läder och skinn. Torkar inte ut lädret utan gör det mjukare och smidigare samtidigt som det blir renare än någonsin.

Användning:

Löddra upp med knappt ljummet vatten på trasa eller svamp. Torka torrt. Vid svårare fläckar, gnid direkt med tvålen. Testa alltid på en liten yta som inte är synlig, speciellt om lädret är färgat.

Ingredienser:
Förtvålad ister (sodium lardate), Rapsolja (sodium canolate)*, Kokosolja (sodium cocoate)*, Lanolin, Bivax (cera flava)*, Glycerin (glycerine), Parfym. * = ekologisk.

Klockargårdens är ett familjeföretag som funnits i Norberg, Bergsslagen sedan 1988. De tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter samt kroppsvårdsprodukter som har minimal miljöpåverkan i produktionen och är skonsamma för människor, djur och natur. Klockargårdens tar inspiration från den närliggande naturen med visionen att tillverka produkter som ger njutning och välbefinnande i balans och sammanstrålning med naturen. Sedan millennieskiftet har de samarbetet med småleverantörer i Indien som distribuerar tvättnötter, Himalayasalt etc.