Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Fläckborttagning / La Droguerie Écologique Natriumperkarbonat, 1 kg

Natriumperkarbonat utgör grunden i så gott som alla fläckborttagare på marknaden och är den ingrediens som sköter själva borttagningen av fläckarna. Helt naturligt tillverkat av vatten, kalk och salt har det en kraftigt oxiderande effekt och får även bort dåliga lukter från textilier. Har dessutom blekande egenskaper, utan att innehålla vare sig klor eller optiska färgämnen. Du kan också använda natriumperkarbonat som allrengöringsmedel för till exempel badrummet eller köket.

Tips!
Kombinera med tvättnötter i maskinen för ett rent och miljövänligt tvättresultat.

Ingredienser:
Natriumkarbonatperoxihydrat >99%

Med enkla, miljövänliga och mångsidiga produkter så erbjuder franska La Droguerie Écologique ett mer hållbart och ekonomiskt alternativ till de dyra och miljöfarliga produkter du vanligtvis hittar på hyllorna i butiken.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!