Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Galltvål / Galltvål Fläckborttagnings- & Rengöringstvål, 100 g

Galltvåls fasta fläckborttagnings- och rengöringstvål kan användas till nästan allt som behöver rengöras. Galltvålen är tillverkad av endast naturliga ämnen och är därför miljövänlig. Den består bland annat av klorofyll och oxgalla som är effektiva mot gräs-, bär-, frukt- och grönsaksfläckar samt olje- och fettfläckar. Tvålen är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga konserveringsmedel eller parfymämnen. Certifierad av Bra Miljöval.

Användning:

Om du har fläckar på kläder blöter du tyget, gnider in lite galltvål, arbetar upp ett lödder, låter ligga en stund och sen sköljer du med vatten eller tvättar i tvättmaskinen. Feta och oljiga saker rengör du enkelt - till exempel ugnen, spisen, grillen, gräsklipparen, båtmotor, bilen, cykel m.m.

Ingredienser (INCI):
30% vegetabilisk tvålbas* (kokosolja*^, palmolja*^) , <5% vatten, Oxgalla, Klorofyll, Glycerin*, Natriumklorid, Citonsyra. * = ekologisk, ^ = odlade i ett Fair Trade-projekt i Brasilien och Dominikanska Republiken.

Tillverkad i Tyskland.

Galltvål är ett miljövänligt alternativ vid all slags fläckborttagning och rengöring. Finns både i fast och flytande form samt som tvättmedel för att ta bort dålig lukt ur kläderna. Endast naturliga ämnen ingår i Galltvål. Den är helt biologiskt nedbrytbar och inga konserveringsmedel eller parfymer är tillsatta. Oxgallan produceras av restavfall från vanliga normala slakterier. Det är inga djur som tappas levande eller slaktas enbart för gallans skull.