Stäng
(Välj varumärke)
Sodasan Sköljmedel Persika, 750 ml
Sodasan Sköljmedel Persika, 750 ml

Ett miljövänligt sköljmedel från Sodasan som ger en ren och mjuk tvätt med fräsch, naturlig doft av persika. Den innovativa formulan med vegetabiliska ingredienser tar effektivt bort rester av tvättmedel på ett skonsamt sätt. Tvätten blir efter torkning härligt mjuk, lätt att stryka och även färgerna blir uppfräschade.

Sodasans sköljmedel består främst av citronsyra som är känd för sin snabba och fullständiga nedbrytbarhet. Citronsyran har ett mycket lågt pH-värde och har därför egenskapen att neutralisera alkaliska tvättmedelsrester och lösa upp kalkavlagringar ur fibrerna, så att de känns mjuka och sköna mot huden. Därför är denna produkt lämplig för personer med allergier eller känslig hud. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan använder enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.

  • Ger mjuk och väldoftande tvätt.
  • Passar alla sorters fibrer.
  • Dermatologiskt testad.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fritt från färgämnen, GMO, konserveringsmedel och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

Tillsätt en kapsyl (=35 ml) i tvättmaskinens sköljmedelsfack. Vid handtvätt används ½ kapsyl (= 18 ml).

Ingredienser:
>30% vatten, 15-30% citronsyra, <5% xantan, Citrater, Parfymer, Vegetabilisk betain, Nojontensid (sockertensid), Aloe vera.

Tillverkad i Tyskland.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »