Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Sköljmedel / Sodasan Sköljmedel Persika, 750 ml

Ett miljövänligt sköljmedel från Sodasan som ger en ren och mjuk tvätt med fräsch, naturlig doft av persika. Den innovativa formulan med vegetabiliska ingredienser tar effektivt bort rester av tvättmedel på ett skonsamt sätt. Tvätten blir efter torkning härligt mjuk, lätt att stryka och även färgerna blir uppfräschade.

Sodasans sköljmedel består främst av citronsyra som är känd för sin snabba och fullständiga nedbrytbarhet. Citronsyran har ett mycket lågt pH-värde och har därför egenskapen att neutralisera alkaliska tvättmedelsrester och lösa upp kalkavlagringar ur fibrerna, så att de känns mjuka och sköna mot huden. Därför är denna produkt lämplig för personer med allergier eller känslig hud.

  • Ger mjuk och väldoftande tvätt.
  • Passar alla sorters fibrer.
  • Dermatologiskt testad.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fritt från färgämnen, konserveringsmedel och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

Tillsätt en kapsyl (=35 ml) i tvättmaskinens sköljmedelsfack. Vid handtvätt används ½ kapsyl (= 18 ml).

Ingredienser:
>30% vatten, 15-30% citronsyra, <5% xantan, Citrater, Parfymer, Vegetabilisk betain, Nojontensid (sockertensid), Aloe vera.

Tillverkad i Tyskland.

Sodasan är ett varumärke från Tyskland med stort fokus på att skapa bra och användbara rengöringsprodukter utan att använda blekmedel, skadliga kemikalier, syntetiska doftämnen, konserveringsmedel och tillsatser. Konceptet som Sodasan jobbar efter är enkelt men inget banbrytande och flashigt som ”vitare än vitt” då det helt enkelt inte är möjligt. Målet är att ta bort smutsen på ett smidigt sätt med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gör Sodasan bland annat genom att basera sina produkter på vegetabiliska oljor från ekologiska odlingar.

Produkterna är certifierade genom NCP (Nature Care Product) som innebär att de endast får innehålla ingredienser från växt- och djurriket och absolut inte några mikroplaster, silikater, tensider eller andra miljöfarliga ämnen. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan köper enbart energi från Green Planet Energy.