Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Tvättmedel / Klockargårdens Tvättmedel Tvättnötter & Lavendel, 1 L

Ett flytande tvättmedel av tvättnötter med en härlig doft av lavendel. Passar både maskin- och handtvätt i alla temperaturer. Skadar inte färger utan rekommenderas särskilt för färgade och svarta plagg. Vid vittvätt kan lite natriumkarbonat eller bakpulver tillsättas. Lämplig för allergiker då det är en frukt och inte en nöt. Dermatologiskt testad. Räcker till cirka 25 tvättar.

Samu tvättnötter samlas, torkas och rengörs i Indien av lokalbefolkningen. Detta är en viktig inkomstkälla, speciellt för kvinnor som tack vare detta kan försörja sig och sina familjer. Tvättnötterna är rättvisemärkta genom Planet Pure.

Användning:

Häll medlet direkt på tvätten eller i tvättmedelsfacket. Skaka flaskan innan!

Dosering:
30 ml i mjukt vatten.
40 ml i medelhårt vatten.
50 ml i hårt vatten.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Soap nut extract*, Soapwort seed extract*, Camellia seed extract*, Decyl glucoside, Xylose, Guar gum*, Ethanol*, Citric acid, Fragrance (lavandin oil*), P-anisic acid, Potassium sorbate, Linalool**.  * = ekologisk, ** = förekommer naturlig i eterisk olja.

Klockargårdens är ett familjeföretag som funnits i Norberg, Bergsslagen sedan 1988. De tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter samt kroppsvårdsprodukter som har minimal miljöpåverkan i produktionen och är skonsamma för människor, djur och natur. Klockargårdens tar inspiration från den närliggande naturen med visionen att tillverka produkter som ger njutning och välbefinnande i balans och sammanstrålning med naturen. Sedan millennieskiftet har de samarbetet med småleverantörer i Indien som distribuerar tvättnötter, Himalayasalt etc.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!