Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Tvättmedel / Sodasan Ull- & Fintvättmedel Magnolia, 750 ml

Sodasan Ull- & Fintvättmedel är ett flytande tvättmedel speciellt anpassat för ömtåliga textilier som till exempel ull, siden, dun, alpacka och funktionskläder. Den växtbaserade formulan, som är tvålfri och icke-alkalisk, löser skonsamt upp smuts och ger plaggen en mjuk och härlig känsla. Tvättmedlet har en fräsch, blommig doft av magnolia som kommer från rena eteriska oljor.

  • Lämpligt för alla känsliga textilier.
  • Koldioxidneutral produktion.
  • Dermatologiskt testad.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fritt från enzymer, färgämnen, konserveringsmedel och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

Maskintvätt:
1 kapsyl (= 35 ml) per tvätt vid normalt smutsad tvätt och medelhårt vatten. Vid mycket smutsig tvätt kan doseringen ökas till 45 ml.

Handtvätt:
20 ml till 10 liter vatten.

Ingredienser:
>30% vatten, 5-15% nonjontensid (sockertensid), Anjontensid (fettalkoholsulfat), <5% indunstat salt, Alkohol (etanol), Vegetabilisk lecitin, Citrater, Parfymer, Limonen, Geraniol.

Innehåller Limonen som kan orsaka en allergisk reaktion.

Tillverkad i Tyskland.

Sodasan är ett varumärke från Tyskland med stort fokus på att skapa bra och användbara rengöringsprodukter utan att använda blekmedel, skadliga kemikalier, syntetiska doftämnen, konserveringsmedel och tillsatser. Konceptet som Sodasan jobbar efter är enkelt men inget banbrytande och flashigt som ”vitare än vitt” då det helt enkelt inte är möjligt. Målet är att ta bort smutsen på ett smidigt sätt utan att förstöra din kropp, ditt hem och vår miljö. Detta gör Sodasan bland annat genom att basera sina produkter på vegetabiliska oljor från ekologiska odlingar. Produkterna är certifierade genom NCP (Nature Care Product) som innebär att de endast får innehålla ingredienser från växt- och djurriket och absolut inte några mikroplaster, silikater, tensider eller andra miljöfarliga ämnen. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan köper enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!