Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Tvättmedel / EcoClean Nordic Naturligt Tvättmedel Kulör, 1 L

Ett parfymfritt flytande tvättmedel från EcoClean som är speciellt anpassat för att bevara färgerna på dina kläder. Den växt- och sockerbaserade formulan innehåller 99,3% naturliga och biologiskt nedbrytbara ingredienser.

  • Tvättmedel för kulörtvätt.
  • Certifierat av Ecocert Greenlife.
  • Flaska av återvunnen plast.
  • Fritt från doft- och färgämnen.

Användning:

Tvätta med full maskin så ofta det går för att skona miljön. Rekommenderad dosering är 50 ml (3-5 kg) för normalt nedsmutsade kläder. Vid svåra fläckar, applicera tvättmedlet direkt på fläcken genom att förbehandla i 10 minuter. Ej lämpligt för tvätt av ull och silke.

Ingredienser (INCI):
5-15% Anjoniska tensider, Nonjoniska tensider, <5% Konserveringmedel (potassium sorbate), Enzymes (subtilisin, alpha-amylase, cellulas). Innehåller dessutom: Vatten, Natriumcitrat, Citronsyra, Sequestrant, Natriumlevulinat.

Danska EcoClean startades 2012 med en målsättning att skapa rengöringsprodukter som är miljömässigt hållbara, effektiva och ekonomiskt tillgängliga för alla. Idag har EcoClean en komplett serie av prisvärda diskmedel, rengöringsmedel och tvättmedel med växt- och sockerbaserade ingredienser som är 100% biologiskt nedbrytbara. Dofterna kommer från naturliga eteriska oljor och ekologiska blomvatten av speciellt utvalda växter och blommor.Kanonpriser i butiken just nu!