Stäng
(Välj varumärke)
Ecover Allrengöring Lemongrass & Ginger, 1 L
Ecover Allrengöring Lemongrass & Ginger, 1 L

Ecovers allrengöring med doft av citrongräs och ingefära har en effektiv avfettande formel som ger ett skinande rent resultat på de flesta hårda ytorna! Perfekt för allt från köksgolv till kaklet i badrummet! Späds enkelt ut med en eller två kapsyler per fem liter varmt vatten. Kan även användas outspädd för hårt ingrodd smuts.

  • Rengör ytterst noggrant med naturens kraft.
  • Alla tvättbara ytor blir hygieniskt rena.
  • Innehåller ej petrokemiska beståndsdelar.
  • Högsta möjliga biologiska nedbrytningsgrad.
  • Minimal belastning på vattenmiljön.

Användning:

Denna produkt är ett koncentrat. Används i begränsade mängder. Häll 1 fylld kapsyl i en halvfull hink varmt vatten (cirka 5 l). För svåra fläckar använder du medlet outspätt och tvättar av med en mjuk trasa. Torka med torr trasa för extra glans; Rätt dosering sparar pengar och minimerar miljöpåverkan. Blanda inte olika rengöringsmedel.

Ingredienser:
>5%: Non-ionic surfactants; Perfume (limonene). Other: Water, Alcohol denat., Sodium citrate, Fatty acids, Glyceryl caprylate, Lactic acid.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »