Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring & Såpa / Galltvål Flytande Fläckborttagning & Allrengöring, 500 ml

En flytande fläckborttagnings- och rengöringstvål som kan användas till nästan allt som behöver rengöras. Galltvålen är tillverkad av endast naturliga ämnen och är därför miljövänlig. Den består bland annat av klorofyll och oxgalla som är effektiva mot gräs-, bär-, frukt- och grönsaksfläckar samt olje- och fettfläckar. Produkten är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga konserveringsmedel eller parfymämnen. Certifierad av Bra Miljöval.

Användning:

Använd flytande galltvålen koncentrerad vid svåra fläckar och hård smuts. För normal smuts och rengöring kan den spädas ut med vatten i till exempel sprayflaska. 1 del tvål / 3 delar vatten. Fläckar förbehandlas innan tvätt för bästa resultat.

Ingredienser:
30% vatten, 15-30% tvålbas* (kokosolja*^ och palmolja*^). <5% etanol, Citrate, Natriumklorid, Oxgalla, Glycerin*, Klorofyll. * = ekologisk, ^ = odlade i ett Fair Trade-projekt i Brasilien och Dominikanska Republiken.

Tillverkad i Tyskland.

Galltvål är ett miljövänligt alternativ vid all slags fläckborttagning och rengöring. Finns både i fast och flytande form samt som tvättmedel för att ta bort dålig lukt ur kläderna. Endast naturliga ämnen ingår i Galltvål. Den är helt biologiskt nedbrytbar och inga konserveringsmedel eller parfymer är tillsatta. Oxgallan produceras av restavfall från vanliga normala slakterier. Det är inga djur som tappas levande eller slaktas enbart för gallans skull.