Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring / Klockargårdens Allrengöringsmedel Tvättnötter, 500 ml

Allrengöringsmedel av tvättnötter och eteriska oljor från citron, citroneukalyptus och tea tree. Damma, torka, skura, passar till allt och alla typer av ytor. Kärleksfullt handgjort koncentrat som är extra kraftfullt! Lämplig för allergiker eftersom tvättnöten är en frukt och inte en nöt. Dermatologiskt testad.

Samu tvättnötter samlas, torkas och rengörs i Indien av lokalbefolkningen. Detta är en viktig inkomstkälla, speciellt för kvinnor som tack vare detta kan försörja sina familjer.

Användning:

Använd endast 15-30 ml till 7-10 liter vatten. Prova dig fram, överdosera inte. Skaka flaskan innan!

Ingredienser:
Aqua, Soap nut extract*, Soapwort seed extract*, Camellia seed extract*, Decyl glucoside, Xylose, Guar gum*, Ethanol*, Citric acid, Fragrance (Citrus limon peel oil, eucalyptus oil, tea tree oil*), Glycose, Rapseed acid, P-ancid acid, Potassium sorbate, Linalool**, Limonene, Citral, * = ekologisk.

 

Klockargårdens är ett familjeföretag som funnits i Norberg, Bergsslagen sedan 1988. De tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter samt kroppsvårdsprodukter som har minimal miljöpåverkan i produktionen och är skonsamma för människor, djur och natur. Klockargårdens tar inspiration från den närliggande naturen med visionen att tillverka produkter som ger njutning och välbefinnande i balans och sammanstrålning med naturen. Sedan millennieskiftet har de samarbetet med småleverantörer i Indien som distribuerar tvättnötter, Himalayasalt etc.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!