Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring & Såpa / Källans Naturprodukter Äkta Småländsk Linoljesåpa Mandel

Källans Linoljesåpa Mandel har en doft som påminner om en blandning mellan mandelkubb och barndomens björnklister. Den är helt utan tillsatser och kan användas till all typ av städning i till exempel köket, badrummet, som fönsterputs samt vård av skinn- och gummistövlar. Du kan tvätta utemöblerna, bilen eller hela garaget! Linoljesåpa rengör, mättar och skyddar alla sorters trä-, sten- och klinkergolv.

  • Effektiv vid all slags rengöring i hemmet.
  • Snäll mot huden och miljön.
  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Handtillverkad i Småland.
  • Fri från ftalater, konserveringsmedel, palmolja, SLS, syntetiska doftämnen och tensider.

Användning:

Dagligt bruk:
1-2 tsk såpa och 5 dl vatten i en sprayflaska.

Torka golv:
1/2-1 msk såpa till 5 liter vatten. Passar alla ytor.

Grovrengöring och skurgolv:
1-2 dl såpa till 5 liter vatten.

Tips!
Det går även utmärkt att tvätta textilier med Källans Linoljesåpa. Häll gärna lite vinäger i sköljmedelsfacket om du har hårt vatten.

Ingredienser:
Vatten, Linoljesåpa (förtvålad svensk kallpressad linfröolja > 50%), Havssalt, Eterisk olja < 0,1%.

Ursprungsland: Sverige

pH-värde: 9-10

Källans Naturprodukter är ett familjeföretag som hantverksmässigt tillverkar linoljesåpa, naturtvålar, naturschampon och salvor på gården Källan som ligger strax utanför byn Ruda i sydöstra Småland. Gården har fått sitt namn efter kallvattenkällan som ligger strax nedanför getternas ängshage.

Källans Naturprodukter erbjuder rena produkter fria från skadliga ämnen som inte är menade för varken människa eller natur. De använder ekologiska råvaror i stor utsträckning och är noga med att göra så liten klimatpåverkan som möjligt i alla steg från råvaror, tillverkning och frakt. Alla oljor och fetter som används i produkterna är vegetabiliska och getmjölken kommer från en gård inom EU med god etisk djurhållning. Hudvårdsprodukterna är registrerade hos Läkemedelsverket/CPNP.