Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Badrum / Ecover Toalettrengöring Sea Breeze & Sage, 750 ml

Ecover Toilet Cleaner Sea Breeze & Sage är en snabbverkande toalettrengöring som både rengör, avkalkar och fräschar upp med hjälp av växt- och mineralbaserade ingredienser. Den är även effektiv mot kalkavlagringar om man låter den verka ett par minuter. Innehåller ej petrokemiska eller klorhaltiga beståndsdelar.

Användning:

Rikta munstycken under toalettkanten, tryck ut tillräcklig mängd rengöring för att täcka hela toalettskålen. Låt verka några minuter. Borsta både ovanför och under vattennivån och spola. För optimalt resultat, låt toalettrengöringen verka i 10 minuter.

Ingredienser:
<5%: Non-ionic surfactants, Perfume (limonene), Water, Citric acid, Sodium citrate, Xathan gum.

Producerad i EU.

Ecover har arbetat i 25 år med att utveckla tvätt- och rengöringsmedel gjorda av växtämnen och mineraler som rengör på ett effektivt och säkert sätt. Denna unika produktlinje har många miljömässiga fördelar som gynnar både människor och djur såväl som vår omgivning.

Ecover rengör effektivt utan fosfater, parabener eller petrokemiska ingredienser. Ekologi och miljötänk genomsyrar hela produktionen från fabrikens uppbyggnad till förpackningsmaterial och produkternas nedbrytbarhet.