Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Badrum / Ecover Badrumsrengöring Mint & Cucumber, 500 ml

Ecover Bathroom Surface Cleaner är en rengöringsspray för badrum som är tuff mot smuts på ett skonsamt vis! Den växtbaserade formulan ger ett aktivt skum som även har avkalkande egenskaper.

Användning:

Spraya på ytan och torka av med en torr eller fuktig trasa. Låt verka i ett par minuter på tuffare fläckar. Ej lämplig för användning på marmor och natursten. 

Ingredienser:
<5%: Non-ionic surfactants, Anionic surfactants, Preservative (phenoxyethanol), Perfume (Limonene). Other: Water, Citric acid, Sodium citrate, Alcohol denat., Xanthan gum.

Ecover har arbetat i 25 år med att utveckla naturliga tvätt- och rengöringsmedel gjorda av växtämnen och mineraler som rengör på ett effektivt och säkert sätt. Denna unika produktlinje har många miljömässiga fördelar som gynnar både människor och djur såväl som vår omgivning.

Ecover bevisar att inga skadliga ingredienser behövs för effektiv rengöring; inga fosfater, inga parabener eller petrokemiska ingredienser. Ekologi och miljötänk genomsyrar hela produktionen från fabrikens uppbyggnad till förpackningsmaterial och produkternas nedbrytbarhet.