Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Badrum / Ecover Toalettrengöring Power Lemon & Orange, 750 ml

Toalettrengöring från Ecover som är extra effektiv mot smuts och kalkavlagringar. Lämnar toalettstolen skinande ren samtidigt som den avger en fräsch doft av citron och apelsin. Avlägsnar kalk 10 gånger snabbare än Ecovers övriga WC-rengöring.

  • Växt- och mineralbaserade ingredienser.
  • Kraftfull mot kalkavlagringar.
  • Flaska av 75% sockerbaserad plast och 25% återvunnen plast.

Ingredienser:
<5%: Non-ionic surfactants, Perfume, Water, Lactic acid, Formic acid, Xanthan gum.

Ecover har arbetat i 25 år med att utveckla naturliga tvätt- och rengöringsmedel gjorda av växtämnen och mineraler som rengör på ett effektivt och säkert sätt. Denna unika produktlinje har många miljömässiga fördelar som gynnar både människor och djur såväl som vår omgivning.

Ecover bevisar att inga skadliga ingredienser behövs för effektiv rengöring; inga fosfater, inga parabener eller petrokemiska ingredienser. Ekologi och miljötänk genomsyrar hela produktionen från fabrikens uppbyggnad till förpackningsmaterial och produkternas nedbrytbarhet.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!