Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Badrum / Sodasan WC-Rent Power Gel, 750 ml

WC Power Gel från Sodasan är en effektiv och hygienisk toalettrengöring med vegetabiliska ingredienser som tar bort kalk och beläggningar. Gelen fäster lätt på lodräta ytor och under kanten. Tar även bort obehagliga lukter och sprider en härligt fräsch doft av gran. Den gröna färgen kommer från klorofyll och hjälper dig att inte överdosera.

Effekten i WC Power Gel är baserad på citronsyra som är känd som ett snabbt och helt biologiskt nedbrytbart ämne. Citronsyran har med sitt mycket låga pH-värde egenskapen att lösa upp avlagringar som fastnat. Sockertensider gör så att smutsen lätt släpper från ytan.

  • Klorofyllen gör att det syns tydligt.
  • God vidhäftningsförmåga.
  • Förpackning av 100% återvunnen PET.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fri från konserveringsmedel och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

Tryck ihop och vrid samtidigt på korken för att öppna. Fördela gelen jämnt i toalettstolen och under kanten och låt verka en kort stund. Skrubba sen med toalettborsten och spola.

Ingredienser:
>30% vatten, <5% citronsyra, Trinatriumcitrat, Nonjontensid (sockertensid), Anjonisk tensid (fettalkoholsulfat), Parfym, Xantan, Limonen, Klorofyll.

Tillverkad i Tyskland.

Sodasan är ett varumärke från Tyskland med stort fokus på att skapa bra och användbara rengöringsprodukter utan att använda blekmedel, skadliga kemikalier, syntetiska doftämnen, konserveringsmedel och tillsatser. Konceptet som Sodasan jobbar efter är enkelt men inget banbrytande och flashigt som ”vitare än vitt” då det helt enkelt inte är möjligt. Målet är att ta bort smutsen på ett smidigt sätt med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gör Sodasan bland annat genom att basera sina produkter på vegetabiliska oljor från ekologiska odlingar.

Produkterna är certifierade genom NCP (Nature Care Product) som innebär att de endast får innehålla ingredienser från växt- och djurriket och absolut inte några mikroplaster, silikater, tensider eller andra miljöfarliga ämnen. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan köper enbart energi från Green Planet Energy.