Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Kök / Lillys Eco Clean Avfettnings- & Avkalkningsmedel med Citrongräsolja, 500 ml

Lilly's Eco Clean avfettnings- och avkalkningsmedel med eterisk citrongräsolja utför de tuffa jobben och får alla dina fasta ytor i hemmet att skina. Perfekt för att rengöra ugn, mikrovågsugn, köksbänken, kakel, duschväggen, badkaret osv. Flaskan är tillverkad av återvunnen plast.

Användning:

Spraya fritt på de smutsiga ytorna och torka av. Vid envis smuts: låt dra i upp till 10-15 minuter, använd sedan en trasa eller svamp för att ta bort fläckarna och torka av.

OBS! Undvik att spraya direkt på vaxade ytor.

Ingredienser:
<5% anjoniska, amfoteriska och icke-joniska tensider, Ättiksyra, Eterisk citrongräsolja (citral), Konserveringsmedel: natriumbensoat (sodium benzoate).

Tillverkad i Irland.

Lilly’s Eco Clean är snygga, snälla och effektiva diskmedel, tvättmedel, sköljmedel och rengöringsprodukter. Lilly’s Eco Clean innehåller aktiva växtbaserade tensider och andra naturliga ingredienser som är skonsamma att använda när du rengör, och som tar bort smuts och skadliga bakterier från fasta ytor i ditt hem. Ett rent hem är ett tryggt hem, men rengöring ska inte ske på bekostnad av vår jord!