(Välj varumärke)
Startsidan / Lediga tjänster

Jobba hos oss

Söker du extrajobb?

Just nu är vi på jakt efter en pigg och noggrann orderplockare/packare som tycker om högt tempo. Vi söker dig som kan jobba måndagar hela hösten samt under loven. Arbetstiderna kan variera men de är främst förlagda på dagtid.

Tjänsten är ett extrajobb med timanställning och vi söker därför dig som är studerande eller redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. 

Vilka är då vi? Vi är ett företag som har ett gediget miljöintresse, vårt mål är att bidra till ett grönare och mer hållbart samhälle. Vi växer snabbt och är intresserade av personal som vill växa och utvecklas med oss, men som även delar vårt intresse.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i Bromma med kombinerat lager och kontor där vi för tillfället är ca. 15 medarbetare. Bra kommunikationer med endast 50 m till tvärbanan (station Karlsbodavägen) och en kort promenad från Sundbyberg Centrum.Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV till jobb@jordklok.se

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng