Stäng
(Välj varumärke)
Startsidan / Lediga tjänster

Lediga tjänster

Extrajobbare sökes

Just nu är vi på jakt efter extrapersonal till vårt Lager i Bromma. Vi ser gärna att du är en pigg och noggrann person som tycker om högt tempo. Tjänsten behöver tillsättas så snart som möjligt.

Eftersom detta är ett extrajobb med timanställning söker vi därför dig som är studerande eller redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiderna kan variera men dem är främst förlagda på dagtid, måndag till fredag. Då vi har mest att göra på måndagar, ser vi att du har möjlighet ett jobba främst då.

Vilka är då vi? Vi är ett företag som har ett gediget miljöintresse, vårt mål är att bidra till ett grönare och mer rättvist samhälle. Vi växer snabbt och är intresserade av personal som vill växa och utvecklas med oss, men som även delar vårt intresse.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i Bromma med kombinerat lager och kontor där vi för tillfället är ca. 20 medarbetare. Bra kommunikationer med endast 50 meter till tvärbanan (station Karlsbodavägen) och en kort promenad från Sundbyberg Centrum.

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV till jobb@jordklok.se.

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »