Stäng
(Välj varumärke)
Startsidan / Lediga tjänster

Lediga tjänster

Sommar/extrajobbare sökes

Just nu är vi på jakt efter en pigg och noggrann orderplockare/packare som tycker om högt tempo. Vi vill att du har möjlighet att jobba heltid under juni, juli och augusti på vårt lager i Bromma. Vi ser även gärna att du har möjlighet att jobba extra både innan och efter sommaren med start redan nu i vår. Extraarbetet avser främst måndagar.

Tjänsten är ett sommar/extrajobb med timanställning och vi söker därför dig som är studerande eller redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiderna kan variera men de är främst förlagda på dagtid, måndag till fredag.

Vilka är då vi? Vi är ett företag som har ett gediget miljöintresse, vårt mål är att bidra till ett grönare och mer rättvist samhälle. Vi växer snabbt och är intresserade av personal som vill växa och utvecklas med oss, men som även delar vårt intresse.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i Bromma med kombinerat lager och kontor där vi för tillfället är ca. 20 medarbetare. Bra kommunikationer med endast 50 meter till tvärbanan (station Karlsbodavägen) och en kort promenad från Sundbyberg Centrum.

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV senast den 10 april till jobb@jordklok.se.

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »