(Välj varumärke)
Ekologiska Vaxremsor för bikinilinje och underarmar, 20 st
Ekologiska Vaxremsor för bikinilinje och underarmar, 20 st

Vaxremsor med ekologiskt bivax och vårdande aloe vera med liten vaxyta som passar perfekt för mindre områden i ansiktet, bikinilinjen eller på armarna! Den första helt naturliga kallvaxremsan som är ekologisk och allergivänlig! Innehåller ej parfym eller parabener för att minimera utslag och ge en så mild vaxning som möjligt. Efterbehandlingsvätska för vaxborttagning medföljer.

Vaxremsorna är effektiva på korta hårstrån och ger ett jämnt och fint resultat i upp till fyra veckor.

Pga byte av leverantör så är det ojämn tillgång på Acorelles produkter och det kan därför vara slut i lager under en längre period.

VAX: Propanediol rosinate, Glyceryl rosinate, Cera alba*, Helianthus annuus seed oil*, Aloe barbadensis leaf extract*. * = ekologisk.

BEHANDLINGSVÄTSKA: Isopropyl myristate, Prunus amygdalus dulcis oil*, Parfum, Citral, Limonene, Linalool. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng