Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Redecker Diskborste för vinglas

Det här är en diskborste som är speciellt utformad för att diska vinglas med. Den rundade formen på borsten gör att du lätt kan rengöra även de bökigaste rödvinsglasen! Den är även praktisk för rengöring av vaser eller andra runda behållare. Handtaget är gjort av trä och själva borsten är av svinhår.

Skötselråd:
Efter användning så sköljer du bara av diskborsten och hänger upp den för att torka. Kör den inte i diskmaskinen, då kan den lätt förstöras.

Mått:
Längd: 20 cm
Diameter: ca. 9,5 cm

Material:
Svinhårsborst, metalltråd och trä.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.