Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Redecker Grytborste Bokträ & Unionfiber, Ø 6,5 cm

Rund grytborste av obehandlat bokträ med stark och vattentålig naturborst i vit fiber och bassine, även kallad unionblandning. Skrubbar lätt bort ingrodd smuts från grytor, gjutjärnspannor, grillgaller etc. utan att lämna repor. Det ergonomiska handtaget ger ett bra grepp.

Skötselråd:
Skölj av borsten med varmt vatten efter användning och låt den torka med borstbindlarna nedåt. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som exempelvis olivolja eller solrosolja.

Mått: ca. 6,5 cm i diameter

Material:
Obehandlat bokträ och borst av unionfiber (vit fiber och bassine).

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.