Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / SMART Diskborste Nature, Svart

Diskborsten Nature har ett bekvämt silikonhandtag och borsthuvud i FSC-märkt bokträ med medelhård naturborst i tampicofiber. Den är perfekt för diskning av grytor, kastruller, stekpannor, ugnsplåtar och porslin. Borsthuvudet är utbytbart mot våra ersättningshuvud, det görs enkelt genom att dra av silikondelen från handtaget för att lossa borsthuvudet.

Skötselråd:
Borsten bör hängas på en krok eller ställas med borstbindlarna nedåt för luftning mellan användning. Kör inte den här borsten i diskmaskin, då förstör du den, men doppa den gärna i varmt vatten med en skvätt ättika i då och då. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått:
Total längd: ca. 24 cm
Diameter borsthuvud: 5 cm

Material:
Borsthuvud av bokträ och tampicofiber (naturlig mexikansk palmbladsfiber), skaft av silikon och rostfritt stål.

SMART erbjuder miljömärkta disk- och städprodukter med hög funktionalitet och tilltalande design. I vårt sortiment från SMART hittar du FSC-certifierade diskborstar med utbytbara borsthuvuden, biologiskt nedbrytbar disktvål och disktrasor i mjuk ekologisk bomull.Tillbehör till SMART Diskborste Nature, Svart