Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Frida Klassisk Diskborste Trä & Naturfiber

Diskborste i klassisk modell av FSC-certifierat bokträ och naturborst i tampicofiber. Tampico är ett naturfiber som utvinns av bladen på den mexikanska agaveplantan. Tampicofibern håller formen bra, är slitstark och har en viss styvhet. Diskborstens vinklade skaft är försedd med praktisk hängögla. När borsthuvudet är slut kan det bytas ut mot våra ersättningshuvud.

Skötselråd:
Borsten bör hängas på en krok eller ställas med borstbindlarna nedåt för luftning mellan användning. Kör inte den här borsten i diskmaskin, då förstör du den, men doppa den gärna i varmt vatten med en skvätt ättika i då och då. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått:
Total längd: ca. 24 cm
Längd handtag: ca. 16 cm
Diameter borsthuvud: 4 cm

Material:
Borsthuvud och skaft av obehandlat bokträ, borst av tampicofiber (naturlig mexikansk palmbladsfiber), metall.

Frida är ett svenskt varumärke inom Klimabolaget, ett modernt familjeföretag med gamla anor. Sedan 1947 har de tagit fram produkter som låter tradition och miljöansvar gå hand i hand. I sortimentet hittar du disk- och städprodukter som gör jobbet enkelt, utan onödiga kemikalier och plastmaterial. Bland Fridas produkter finns allt från traditionella skurborstar och diskborstar i trämaterial till kökstrasor i nedbrytbart material.Tillbehör till Frida Klassisk Diskborste Trä & Naturfiber