Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Handdisk / Lillys Eco Clean Flytande Diskmedel med Citronolja, 500 ml

Lilly's Eco Clean handdiskmedel med citronolja är mycket drygt, ett eller två sprut är tillräckligt till en ho med smutsdisk. Njut av den trevliga doften av ren eterisk citronolja – ett naturligt antibakteriellt extrakt. Flaskan är tillverkad av återvunnen plast.

Användning:

Lilly's flytande diskmedel är koncentrerat. Häll en skvätt i diskhon och fyll upp med varmt vatten. Låt disken dra i vattnet, diska, skölj och torka.

Ingredienser:
5-15% anjoniska tensider, <5% amfoteriska tensider, <5% icke-joniska tensider, Aloe barbadensis, Citronolja (Linalool, Limonen), Salt, Citronsyra, Konserveringsmedel (Bensisothiazolinon, Metylisothiazolinon).

Tillverkad i Irland.

Lilly’s Eco Clean är snygga, snälla och effektiva diskmedel, tvättmedel, sköljmedel och rengöringsprodukter. Lilly’s Eco Clean innehåller aktiva växtbaserade tensider och andra naturliga ingredienser som är skonsamma att använda när du rengör, och som tar bort smuts och skadliga bakterier från fasta ytor i ditt hem. Ett rent hem är ett tryggt hem, men rengöring ska inte ske på bekostnad av vår jord!