Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Maskindisk / Mulieres Miljövänligt Maskindiskmedel All-in-One, 25 tabletter

Mulieres maskindisktabletter All-in-One är Ecocert-certifierade och gjorda av 98% naturliga ingredienser. Tabletterna fungerar effektivt redan från 45 ̊C, även vid korta program, och har en allt-i-ett-funktion som gör att du inte behöver använda separat spolglans eller salt i diskmaskinen. Mulieres diskmedel i tablettform är tillverkat utan att något vatten har använts, och inga luft- eller markföroreningar har skett vid produktionen. Tabletterna har ett vattenlösligt hölje som löses upp i diskmaskinen.

  • Effektivt på svåra fläckar.
  • Ger glans åt rostfritt stål och glas.
  • Återvinningsbar pappersförpackning.
  • Fritt från fosfater, fosfonater, färg- och parfymämnen.

Användning:

För att värna om miljön, fyll diskmaskinen helt innan du startar den och välj ett tvättprogram med låg temperatur. Använd en tablett per tvättprogram.

Ingredienser:
≥5 – <15% syrabaserade blekningsmedel; <5% icke-joniska ytakiva ämnen, anjoniska ytaktiva ämnen; enzymer. Innehåller även: komplexbildare, karbonatsalter, silikater, natriumkarboximetylinulin, koncentrerat extrakt från fermentering av växtmaterial, TAED, salt, natriumglykolat, glycerol.

OBS! Innehåller subtilisin. Kan orsaka allergisk reaktion. Förvara utom räckhåll för barn.

Mulieres erbjuder naturliga tvätt- och rengöringsmedel som ger både ett renare hem och en renare värld. Mulieres produkter har skapats för medvetna konsumenter som vill ha naturliga och allergivänliga produkter som är effektiva. Produkterna är baserade på en hudvänlig olivoljetvål med exceptionellt rengörande egenskaper. De är biologiskt nedbrytbara och helt fria från parabener och petroleumämnen. Förpackningarna är från återvunnen och biologiskt nedbrytbar kartong och innehåller 70% mindre plast än vanliga tvättmedelsförpackningar. Alla dofter kommer från naturliga eteriska oljor.