Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor & Svampar / Gröna Gredelina Tvättlapp 100% lin

Multifunktionell trasa från Gröna Gredelina som är virkad i 100% linne. Använd som disktrasa, makeup-remover eller som tvättlapp till barn. Den grå trasan rekommenderas till sminkborttagning. Trasan torkar snabbt tack vare lingarnet och går att tvätta och återanvända. Inget mer slit och släng. Säljes per styck och finns i färgerna beige och grå. Kommer med upphängning.

Tvättråd:
Tvättas i 40 grader, eller lägg i en skål med vatten i mikrovågsugnen och kör på max effekt några minuter för uppfräschning. Låt den gärna lufttorka.

Mått: 20 x 20 cm

Material:
100% lin.

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.