Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor & Svampar / Gröna Gläntan Disktrasa Lintyg - Gräddvit

Gräddvit disktrasa/diskduk från Gröna Gläntan i 100% lintyg. Lin har en fantastisk uppsugningsförmåga och torkar snabbt vid upphängning. Tygets struktur gör det lätt att torka bort även intorkade matrester. När du väl känner att disktrasan har gjort sitt och inte längre kan användas så kan du kompostera den! Däremot bör den lilla etiketten med loggan klippas bort då den är gjord av polyester.

Tvättråd:
Kokas gärna en gång innan första användning för att linets uppsugningsförmåga ska fungera fullt ut. Du rengör sedan disktrasan bäst genom att koka den, men det går också bra att tvätta den i maskin på 40-60°C.

Mått: ca. 29 x 30 cm

Material:
Lintyg, Tråd av bomull*, Etikett av polyester. * = certifierad av OEKO-TEX® Standard 100.

Gröna Gläntan är ett litet företag som tillverkar disktrasor och kaffefilter av GOTS-certifierade tyger. Företaget drivs med syftet att ta fram produkter som minskar människors klimatpåverkan, samtidigt vill de sprida kunskap om vilka miljöpåverkande slit- och slängprodukter vi omger oss med. Produktionen sker i Syverkets fabrik i Borås.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!