Stäng
(Välj varumärke)
LoofCo Loofah Washing-Up PadLoofCo Loofah Washing-Up Pad
LoofCo Loofah Washing-Up Pad

LoofCo Washing-Up Pad är ett miljövänligt alternativ till disksvampar i plast. Svampen är handgjord av naturligt växtfibrer från torkad luffa (svampgurka) och är 100% biologiskt nedbrytbar. Det här är en diskvamp som håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten.

I torrt tillstånd kan disksvampen kännas hård, men den sväller upp och blir mjuk och flexibel i kontakt med vatten. Den är mjuk nog för ”non-stick”-ytor och har en smidig storlek som även gör den lämplig för muggar. Levereras komprimerad för att spara energi under transport.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Släpper inte ut mikroplaster i avloppet.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Skötselråd:
Använd med varmt vatten och diskmedel. Skölj svampen väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Krama ur överskottsvatten och häng upp på tork. Tvätta i tvättmaskin eller för hand vid behov.

Mått: ca. 13 x 8 cm

Material:
Luffa med bomullssnöre.

Handtillverkad och etiskt producerad i Egypten.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »