Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor & Svampar / LoofCo Loofah Washing-Up Pad

LoofCo Washing-Up Pad är ett miljövänligt alternativ till disksvampar i plast. Svampen är handgjord av naturligt växtfibrer från torkad luffa (svampgurka) och är 100% biologiskt nedbrytbar. Det här är en diskvamp som håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten.

I torrt tillstånd kan disksvampen kännas hård, men den sväller upp och blir mjuk och flexibel i kontakt med vatten. Den är mjuk nog för ”non-stick”-ytor och har en smidig storlek som även gör den lämplig för muggar. Levereras komprimerad för att spara energi under transport.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Släpper inte ut mikroplaster i avloppet.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Skötselråd:
Använd med varmt vatten och diskmedel. Skölj svampen väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Krama ur överskottsvatten och häng upp på tork. Tvätta i tvättmaskin eller för hand vid behov.

Mått: ca. 13 x 8 cm

Material:
Luffa med bomullssnöre.

Handtillverkad och etiskt producerad i Egypten.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!