Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor & Svampar / LoofCo Loofah Washing-Up Pad

LoofCo Washing-Up Pad är ett miljövänligt alternativ till disksvampar i plast. Svampen är handgjord av naturligt växtfibrer från torkad luffa (svampgurka) och är 100% biologiskt nedbrytbar. Det här är en diskvamp som håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten.

I torrt tillstånd kan disksvampen kännas hård, men den sväller upp och blir mjuk och flexibel i kontakt med vatten. Den är mjuk nog för ”non-stick”-ytor och har en smidig storlek som även gör den lämplig för muggar. Levereras komprimerad för att spara energi under transport.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Släpper inte ut mikroplaster i avloppet.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Skötselråd:
Använd med varmt vatten och diskmedel. Skölj svampen väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Krama ur överskottsvatten och häng upp på tork. Tvätta i tvättmaskin eller för hand vid behov.

Mått: ca. 13 x 8 cm

Material:
Luffa med bomullssnöre.

Handtillverkad och etiskt producerad i Egypten.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.