Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor & Svampar / Redecker Disksvamp Luffa

En biologiskt nedbrytbar disksvamp från Redecker tillverkad av naturliga växtfibrer från torkad luffa (svampgurka). I torrt tillstånd kan disksvampen kännas hård, men den sväller upp och blir mjuk och flexibel i kontakt med vatten. Den är mjuk nog för ”non-stick”-ytor och har en smidig storlek som även gör den lämplig för muggar. Det här är en diskvamp som håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten. Kommer med ett praktiskt bomullssnöre för upphängning.

Skötselråd:
Använd med varmt vatten och diskmedel. Skölj svampen väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Krama ur överskottsvatten och häng upp på tork.

Mått: ca. 11,5 x 7,5 cm

Material:
Luffagurka och snöre av bomull.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.