Stäng
(Välj varumärke)
Iris Hantverk Komposterbar Kökssvamp Loofah, 2-pack
Iris Hantverk Komposterbar Kökssvamp Loofah, 2-pack

Denna komposterbara kökssvamp från Iris Hantverk är handgjord av 100% naturliga växtfibrer från torkad loofah (svampgurka). Loofah varken repar eller förstör några material eftersom växtfibrerna mjuknar i kontakt med vatten. Loofah-svampen fungerar på alla ytor, både i köket och övriga hemmet.

Loofah, eller luffa som den också kallas, är en växt som är släkt med gurka och zucchini. Iris Hantverk använder endast ekologiskt och hållbart odlad loofah från Galicien i Spanien. Ingen besprutning används och bevattningen sker med hjälp av naturligt regn och återanvänt termalvatten. Vid framställningen används inga kemikalier utan endast 43-gradigt termalvatten som mjukar upp fibern.

Skötselråd:
Vid behov kan svampen rengöras i kokande vatten med milt diskmedel. Skölj av den och låt lufttorka, använd upphängningsöglan. När den är utsliten, klipp av bomullsöglan och kasta svampen på komposten. Svampen håller ca. 4-6 månader beroende på användning.

Mått:
Längd: 12,5 cm
Bredd: 8,3 cm
Vikt: 15 g

Material:
Loofah med bomullsögla.

Tillverkad i Spanien.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »