Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor & Svampar / Suztain Skrubbsvamp Loofah, 3 st

Tre stycken miljövänliga skursvampar i olika storlekar från Suztain. Svamparna är gjorda av växtfibrer från torkad loofah-gurka och kan användas som disksvamp till kastruller, stekpannor, glas och porslin eller som rengöringssvamp i köket och andra ytor i hemmet. Kan även användas som kroppsskrubb för att exfoliera huden. Önskar du mindre bitar går det att klippa mellan bomullssömmarna. Loofah-svampen håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Repar inte ”non-stick”-ytor.
  • Tre olika storlekar.
  • Med upphängningssnöre.

Skötselråd:
Använd med varmt vatten och diskmedel. Skölj svampen väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Krama ur överskottsvatten och häng upp på tork. Tvätta i tvättmaskin max. 60ºC eller för hand vid behov.

Mått:
Liten: ca. 11 x 10 cm
Mellan: ca. 14 x 10cm
Stor: ca. 17 x 10cm

Material:
Loofah, sömmar och upphängningssnöre av bomull.

Ursprungsland: Egypten.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.