Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring / Weck Jars Konserveringsglasburk Mini Mold

Weck Jars Mini Mold är en serie mindre burkar som är, förutom praktiska, ett vackert inslag på bordet vid servering. Storleken på burkarna sträcker sig från 35 ml till 200 ml och lämpar sig för allt från hemgjord gelé och marmelad till flingsalt eller torkade kryddor.

Dessa klassiska konserveringsburkar från Weck Jars är tillverkade av tjockt, härdat sodalime-glas som tål att återanvändas många gånger. Glaset är gjort för att klara av både kokning och sterilisering, om och om igen. Som bonus tål de även maskindiskning samt bakning i vanlig ugn och micro så länge man tar bort clips och gummiring.

Varje burk levereras med 1 st förslutande ring av naturgummi och 2 st metallklämmor. Om den greppvänliga delen av gummiringen pekar nedåt så vet du att den har slutit tätt.

Finns i följande storlekar:

35 ml (RR40)
40 mm hög och 40 mm i diameter.

50 ml (RR60)
40 mm hög och 60 mm i diameter.

80 ml (RR60)
55 mm hög och 60 mm i diameter.

140 ml (RR60)
70 mm hög och 60 mm i diameter.

160 ml (RR60)
80 mm hög och 60 mm i diameter.

200 ml (RR80)
60 mm hög och 80 mm i diameter.

Inom parentes hittar ni kod för storlek på gummiring, om ni vill köpa till några extra.

Material:
Sodaglas, Naturgummi, Rostfritt stål.

Weck Jars är klassiska konserveringsburkar från Tyskland tillverkade av tjockt, härdat sodalime-glas. Glasburkarna är oerhört mångsidiga och kan återanvändas om och om igen – bara din fantasi sätter gränsen för användningsmöjligheterna. De är perfekta som serveringsglas eller till förvaring av hemgjorda sylter, marmelader, inläggningar m.m. Weck Jars är gjorda för att klara av både kokning och sterilisering. Som bonus tål de även maskindiskning och bakning i både mikrovågsugn och vanlig ugn så länge man tar bort clips och gummiring. Weck Jars finns i flera olika modeller, former och storlekar. Alla glasburkar levereras med två stycken klämmor och en gummiring.Tillbehör till Weck Jars Konserveringsglasburk Mini Mold

Jordklok tipsar!

Andra köpte även...