Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring / BioBag Nedbrytbar Fryspåse - 4 L, 25-pack

Miljövänlig fryspåse från BioBag tillverkad av stärkelseplasten Mater-Bi®, som är certifierat komposterbar enligt EN-13432. Denna modell rymmer 4 liter och passar bra för matvaror som förvaras både i kylskåp och i frys. BioBags fryspåse är enkel att använda i köket, då den har knythandtag som gör det lättare att försluta påsen. När man är färdig med fryspåsen kan man samla organiskt avfall i den eller slänga den i avfallskärlet för organiskt avfall (kolla vad som gäller i din kommun). Fryspåsarna kommer brytas ned med det övriga matavfallet och bli till kompost. Levereras i 25-pack.

  • Miljövänligt alternativ till fryspåsar i traditionell plast.
  • Komposterbar och biologiskt nedbrytbar.
  • Knythandtag för enkel förslutning.
  • Godkänd för livsmedel.
  • Efterlämnar inga mikroplaster.
  • Fri från BPA.

Skötselråd:
Häll ej varm mat i fryspåsen. Den får inte kokas eller användas i mikrovågsugnen.

Färg: Transparent
Mått: 24 x 40 cm

Material:
Mater-Bi bioplast (mix av stärkelse (potatis, majs eller annan stärkelse), mix av vegetabilisk olja (solrosolja, raps och tistlar) och en komposterbar polyester).

Tillverkad i Europa.

BioBag utvecklar och producerar en rad olika påsar i den nedbrytbara stärkelseplasten Mater-Bi som bryts ned helt i en kompost på 10-45 dagar. Allt från hundpåsar och fritidstoaletter till vanliga avfallspåsar! Samtliga BioBags produkter uppfyller kraven för den europeiska normen EN-13432 inom komposterbara produkter.