Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring / BioBag Nedbrytbar Fryspåse - 4 L, 25-pack

Miljövänlig fryspåse från BioBag tillverkad av stärkelseplasten Mater-Bi®, som är certifierat komposterbar enligt EN-13432. Denna modell rymmer 4 liter och passar bra för matvaror som förvaras både i kylskåp och i frys. BioBags fryspåse är enkel att använda i köket, då den har knythandtag som gör det lättare att försluta påsen. När man är färdig med fryspåsen kan man samla organiskt avfall i den eller slänga den i avfallskärlet för organiskt avfall (kolla vad som gäller i din kommun). Fryspåsarna kommer brytas ned med det övriga matavfallet och bli till kompost. Levereras i 25-pack.

  • Miljövänligt alternativ till fryspåsar i traditionell plast.
  • Komposterbar och biologiskt nedbrytbar.
  • Knythandtag för enkel förslutning.
  • Godkänd för livsmedel.
  • Efterlämnar inga mikroplaster.
  • Fri från BPA.

Skötselråd:
Häll ej varm mat i fryspåsen. Den får inte kokas eller användas i mikrovågsugnen.

Färg: Transparent
Mått: 24 x 40 cm

Material:
Mater-Bi bioplast (mix av stärkelse (potatis, majs eller annan stärkelse), mix av vegetabilisk olja (solrosolja, raps och tistlar) och en komposterbar polyester).

Tillverkad i Europa.

BioBag utvecklar och producerar en rad olika påsar i den nedbrytbara stärkelseplasten Mater-Bi som bryts ned helt i en kompost på 10-45 dagar. Allt från hundpåsar och fritidstoaletter till vanliga avfallspåsar! Samtliga BioBags produkter uppfyller kraven för den europeiska normen EN-13432 inom komposterbara produkter.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!