Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Jonas of Sweden Rostfri Bricka / Stekbleck

Snygg rektangulär bricka från Jonas of Sweden tillverkad av rostfritt 18/10-stål. Perfekt som serveringsbricka för frukt, snittar, drinkar med mera. Kan även kan användas som stekbleck. Välj mellan tre olika storlekar!

Skötselråd:
Brickan kan maskindiskas. Undvik svinto och slipmedel samt knivar och gafflar som kan repa ytan på din rostfria bricka. Om vattenfläckar eller missfärgning uppstår, torka produkten med ättiksprit. Skölj och diska ordentligt efteråt.

Mått:
XSmall: 18 x 12 x 1 cm
Small: 21,5 x 16 x 1,8 cm
Medium: 30 x 20 x 1,5 cm

Material:
Rostfritt 18/10-stål

Jonas of Sweden tillverkar produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i rostfritt stål och trä. Svensk kvalitet, form, funktion och tradition är sedan länge nyckelord för Jonas of Sweden. Produkterna är utvecklade i samarbete med professionella kockar och testade av godkända provkök i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!