Stäng
(Välj varumärke)
Casa Organica Ekologisk Nätkasse i GOTS-bomull - Långa handtagCasa Organica Ekologisk Nätkasse i GOTS-bomull - Långa handtagCasa Organica Ekologisk Nätkasse i GOTS-bomull - Långa handtag
Casa Organica Ekologisk Nätkasse i GOTS-bomull - Långa handtag

Ekologisk och återanvändbar nätkasse från Casa Organica som ersätter plastpåsen när du ska shoppa. Den är även praktisk att använda som förvaringspåse i hemmet, till gymmet eller på utflykten. Denna smarta nätkasse rymmer mycket, och kan rullas ihop till en liten boll när du inte använder den. Kommer med långa handtag som gör det möjligt att bära kassen på axeln. Välj mellan svart och naturvit!

Nätkassen från Casa Organica är tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:


Maskintvätt i 30 °C med milt tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »