Stäng
(Välj varumärke)
KeepJar Ekologisk Nätkasse för barnvagnKeepJar Ekologisk Nätkasse för barnvagnKeepJar Ekologisk Nätkasse för barnvagnKeepJar Ekologisk Nätkasse för barnvagnKeepJar Ekologisk Nätkasse för barnvagnKeepJar Ekologisk Nätkasse för barnvagn
KeepJar Ekologisk Nätkasse för barnvagn

KeepJars plastfria nätkasse för barnvagn passar perfekt när det är dags att handla eller för annat småplock att ha nära till hands i barnvagnen. Leksaker från lekparken eller stranden bärs också med fördel i nätkassen då sanden ramlar ut. Nätkassen fästs enkelt med träknappar runt handtaget på barnvagnen. Produkten är universal och passar nästan alla vagnar.

KeepJars nätkasse för barnvagn (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Tvättråd:
Maskintvätt, max 40°C. Krymprisk vid tvätt i högre temperaturer eftersom bomullen är obehandlad, men återfår formen vid användning. Häng upp för att torka.

Mått: 55 x 45 cm
Volym: 48 liter
Viktkapacitet: 5 kg
Vikt: 23 g

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och knappar av trä.

Ansvarsfullt producerad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »