Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Shoppingkassar / KeepJar Ekologisk Nätkasse för barnvagn

KeepJars plastfria nätkasse för barnvagn passar perfekt när det är dags att handla eller för annat småplock att ha nära till hands i barnvagnen. Leksaker från lekparken eller stranden bärs också med fördel i nätkassen då sanden ramlar ut. Nätkassen fästs enkelt med träknappar runt handtaget på barnvagnen. Produkten är universal och passar nästan alla vagnar.

KeepJars nätkasse för barnvagn (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Tvättråd:
Maskintvätt, max 40°C. Krymprisk vid tvätt i högre temperaturer eftersom bomullen är obehandlad, men återfår formen vid användning. Häng upp för att torka.

Mått: 55 x 45 cm
Volym: 48 liter
Viktkapacitet: 5 kg
Vikt: 23 g

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och knappar av trä.

Ansvarsfullt producerad i Indien.

KeepJar är ett svenskt så kallat "zero waste"-varumärke som gör återbruk smart och prisvärt. Med KeepJars nätpåsar och nätkassar i ekologisk bomull kan du skippa de onödiga plastpåsarna i matbutiken. Tillverkning och färgning av KeepJars textilprodukter sker hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen. Omfattande kontroller görs av oberoende certifieringsorgan, som övervakar och testar alla stegen utav produktionskedjan – den ekologiska bomullen, spinneri, färgning och importen kontrolleras. Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!