Stäng
(Välj varumärke)
KeepJar Ekologisk Storhandlingskasse i bomullscanvasKeepJar Ekologisk Storhandlingskasse i bomullscanvasKeepJar Ekologisk Storhandlingskasse i bomullscanvasKeepJar Ekologisk Storhandlingskasse i bomullscanvasKeepJar Ekologisk Storhandlingskasse i bomullscanvasKeepJar Ekologisk Storhandlingskasse i bomullscanvas
KeepJar Ekologisk Storhandlingskasse i bomullscanvas

KeepJars slitstarka storhandlingskasse är perfekt för dig som som storhandlar och självscannar - häng enkelt upp kassen med magneter på kortsidorna i kundvagnen. Dubbla handtag gör att du kan välja grepp beroende på om du önskar bära kassen på axeln eller i handen. Ett annat populärt användningsområde är strandkasse eller att bära papper och plast till återvinningen. Kassen går utmärkt att tvätta och tål hårda tag!

Storhandlingskassen från KeepJar tillverkas i Indien av GOTS-certifierad bomull. Produktionspartnern driver ett flertal sociala projekt och fabriken följer lokala arbetsmiljölagar (tillgång till toalett, inga arbetare under 18 år, rätt till semester etc.). Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet.

  • Bär på axeln eller i handen.
  • Slitstarkt canvastyg av ekologisk bomull.
  • Inga polyesteretiketter eller plastmaterial.
  • Sprider inga mikroplaster i tvätt.
  • Ansvarsfullt producerad och färgad i Indien.

Tvättråd:

Maskintvätt i 40 grader (kan vid behov tvättas i 90 grader).

Mått:

Längd: 45 cm

Bredd: 17 cm

Höjd: 44 cm

Volym: 34 liter
Vikt: 350 g
 (640 g inkl. stadgande kartong)

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgning.

Ansvarsfullt producerad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »