Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Shoppingkassar / KeepJar Ekologisk Storhandlingskasse i bomullscanvas

KeepJars slitstarka storhandlingskasse är perfekt för dig som som storhandlar och självscannar - häng enkelt upp kassen med magneter på kortsidorna i kundvagnen. Dubbla handtag gör att du kan välja grepp beroende på om du önskar bära kassen på axeln eller i handen. Ett annat populärt användningsområde är strandkasse eller att bära papper och plast till återvinningen. Kassen går utmärkt att tvätta och tål hårda tag!

Storhandlingskassen från KeepJar tillverkas i Indien av GOTS-certifierad bomull. Produktionspartnern driver ett flertal sociala projekt och fabriken följer lokala arbetsmiljölagar (tillgång till toalett, inga arbetare under 18 år, rätt till semester etc.). Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet.

  • Bär på axeln eller i handen.
  • Slitstarkt canvastyg av ekologisk bomull.
  • Inga polyesteretiketter eller plastmaterial.
  • Sprider inga mikroplaster i tvätt.
  • Ansvarsfullt producerad och färgad i Indien.

Tvättråd:
Maskintvätt i 40 grader (kan vid behov tvättas i 90 grader).

Mått:
Längd: 45 cm
Bredd: 17 cm
Höjd: 44 cm

Volym: 34 liter
Vikt: 350 g (640 g inkl. stadgande kartong)

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgning.

Ansvarsfullt producerad i Indien.

KeepJar är ett svenskt så kallat "zero waste"-varumärke som gör återbruk smart och prisvärt. Med KeepJars nätpåsar och nätkassar i ekologisk bomull kan du skippa de onödiga plastpåsarna i matbutiken. Tillverkning och färgning av KeepJars textilprodukter sker hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen. Omfattande kontroller görs av oberoende certifieringsorgan, som övervakar och testar alla stegen utav produktionskedjan – den ekologiska bomullen, spinneri, färgning och importen kontrolleras. Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!