Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / Ekologisk bomull / Akamuti Organic Cotton Face Flannel

Bomullshandduk av 100% ekologisk bomull som är skonsam och mjuk mot huden. Handduken har en naturlig krämig bomullsfärg – oblekt och ofärgad!

Bomullen odlas i Turkiet utan farliga kemikalier som är skadliga för vår planet. Den är certifierad av den schweiziska organisationen IMO som säkerställer att bomullen som odlas och används i produktionen följer stränga ekologiska och etiska standarder.

Mått: 30 x 30 cm

Material:
100% certifierad ekologisk bomull.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.