Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti East African Shea Butter Nilotica, 100 g
Akamuti East African Shea Butter Nilotica, 100 g

Shea Butter Nilotica (Muyaosmör) från Akamuti är ett unikt och ovanligt sheasmör från Östafrika, även känt som gyllene sheasmör. Till skillnad från västafrikanska sheasmör är Shea Butter Nilotica ett naturligt mjukt och krämigt kroppssmör med otroligt näringsgivande egenskaper. Så nära naturen som ett kroppssmör kan komma! Sheasmöret är mycket näringsrikt och har utmärkta återfuktande egenskaper för torr hud, hudproblem och hud som exponeras för sol och vind. Det är lätt att applicera och passar perfekt för törstig eller väldigt torr hud.

Varför välja Shea Butter Nilotica? Har en unik smörig konsistens och en högre halt av oljesyra, vilket gör det naturligt mjukt och krämigt. Smälter in i huden.

Akamutis östafrikanska sheasmör är oraffinerat, vildskördat och produceras av ett kvinnokooperativ i Kenya. De använder skörde- och tillverkningsmetoder som har använts i tusentals år. Eftersom sheasmöret är fritt från kemiska processer så behåller det sin naturliga godhet, krämiga färg och naturliga jordnära doft. Dessutom är det kallpressat, vilket gör att innehållet av vitamin A och E bevaras.

OBS! Detta sheasmör är inte ekologiskt.

Ingredienser (INCI):
Unrefined Shea Butter Nilotica (butyrospermum parkii).

Ursprungsland: Kenya.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »