Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Intim / Glidmedel / BIOglide Glidmedel Neutral

BIOglide Neutral är ett 100% naturligt, vattenbaserat glidmedel utan doft- och smak. BIOglide är pH-neutralt, kondomkompatibel samt dermatologiskt och kliniskt testad för att man med säkerhet skall veta att den är extremt mild och skonsam mot hud och slemhinnor.

Kan användas på hela kroppen och är lätt att tvätta bort då det är vattenlösligt och fettfritt. Produkten är inte spermiedödande och kan inte användas som preventivmedel. Ett skönt glidmedel som passar även den mest känsliga!

  • pH-optimerad.
  • Koldioxidneutral.
  • Klass I-godkänd för medicinalt bruk.
  • Fri från syntetiska dofter, färgämnen och konserveringsmedel.

Ingredienser (INCI):
Glycerin, Aqua, Sodium lactate, Xanthan gum, Levulinic acid, Sodium levulinate.

BIOglide är en serie glidmedel med 100% naturligt innehåll och optimalt anpassat pH-värde. BIOglide produceras i Tyskland och är dermatologiskt och kliniskt testad. Fritt från syntetiska dofter, färgämnen och konserveringsmedel. Ej testade på djur.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!