Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Intim / Glidmedel / Lip Intimate Care Wet Lips Caring Glide - Prebiotic, 50 ml

Wet Lips Caring Glide från Lip Intimate Care är ett naturligt, vattenbaserat och pH-balanserat glidmedel med prebiotika. Prebiotikan hjälper till att bibehålla en hälsosam mikroflora som är grunden i en sund balans i underlivet. Då glidmedlet är vattenbaserat är det enkelt att tvätta bort och särskilt lämpligt att använda tillsammans med kondomer.

  • Ger ett långvarigt glid.
  • Fuktighetsbevarande.
  • Orsakar inga irritationer.
  • Utan doftämnen.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Propanediol, Ceratonia siliqua (carob) gum, Alpha-glucan oligosaccharide, Cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, Sodium benzoate, Xanthan gum, Lactic acid.

Lip Intimate Care är en svensktillverkad intimvårdsserie baserad på ekologiska växtoljor och extrakt. I sortimentet finns milda intimoljor som rengör och vårdar huden, återfuktande intimkräm, vattenbaserat glidmedel samt en lyxig rakolja för extra mjuk och nära rakning. De är helt fria från mineraloljor, ytaktiva ämnen, syntetiska dofter eller andra kemikalier som kan irritera och orsaka obalanser i underlivet. Alla oljebaserade produkter från Lip Intimate Care är 100% naturliga och har minst 70% ekologiskt innehåll.Kanonpriser i butiken just nu!