Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Munskölj / Georganics Naturlig Munskölj Pure, 100 ml

Georganics Oil Pulling Mouthwash Pure är en naturlig munskölj med ekologisk jungfrukokosolja som har rengörande effekt. Denna munskölj innehåller inga eteriska oljor och är därför bra för dig som föredrar en mildare smak eller genomgår homeopatisk behandling.

Oil Pulling är en traditionell ayurvedisk metod som innebär att man sköljer munnen med olja för att dra ut gifter ur kroppen. Regelbunden användning av Oil Pulling sägs motverka plackuppbyggnad samtidigt som fläckar avlägsnas och ger naturligt vitare tänder.

  • Minskar mängden skadliga bakterier i munnen.
  • Mild kokossmak från ekologisk jungfrukokosolja.
  • Passar alla åldrar och tandtyper.
  • Zero waste förpackning: plastfri, återanvändbar och återvinningsbar.
  • Ytterförpackning av komposterbart kraftpapper med vegetabilisk färg.
  • Fri från animaliska produkter, eteriska oljor, fluor, gluten, SLS och syntetiska ingredienser.

Användning:

  1. Ta 1-2 matskedar olja.
  2. Skölj runt i munnen och mellan tänderna.
  3. Spotta ut efter 5-20 minuter.

Ju längre du sköljer runt i munnen, desto bättre effekt. För bästa resultat, skölj runt oljan i munnen länge, tills den får en mjölkvit färg. Det indikerar att bakterierna har dragits ut.

Ingredienser (INCI):
Cocos nucifera oil*^, Caprylic & Capric triglyceride^. * = ekologisk, ^ = livsmedelsklassad.

Tillverkad i England.

Brittiska Georganics tillverkar munvårdsprodukter som är framtagna för att uppnå en renare och hälsosammare munhygien på ett naturligt sätt. I sortimentet hittar du handgjord tandkräm, tandblekning, tandtråd och munskölj som endast innehåller naturliga och ekologiska ingredienser från mineraler och äkta växter. Georganics använder aldrig artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, mikroplast, fluor, propylenglykol, titandioxid, triklosan, SLS eller andra syntetiska ingredienser som ofta förekommer i konventionella tandvårdsprodukter. Georganics produkter kommer i plastfria och återanvändbara förpackningar.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!