Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandtråd / The Humble Co. Tandtrådsbyglar med Mintsmak, 50 st

The Humble Co. Floss Picks är tandtrådsbyglar som enkelt hjälper dig att hålla rent mellan tänderna. Med de dubbla trådarna avlägsnas effektivt bakterier och matrester, samtidigt som mintsmaken ger dig en fräsch känsla i munnen. Bygelns smarta form gör det lätt att komma åt i hela munnen. Bygeln med handtag är tillverkad av en mix som består av växtbaserade material och plast.

  • Dubbel tråd för effektiv rengöring.
  • Återanvändningsbar.
  • Ergonomiskt handtag.
  • Med fräsch mintsmak.
  • Fri från BPA och PFAS.

Användning:

Använd en gång om dagen för att ta bort matrester och bakterier mellan tänder. Kan efter användning sköljas och återanvändas flera gånger.

Material:
Tandtråd: Polyeten (PE).
Bygel med handtag: Majsstärkelse PLA och polypropen PP.

Tillverkade i Kina.

The Humble Co. grundades 2013 av Noel Abdayem, en svensk tandläkare som sadlade om till entreprenör. På volontärresor runt om i världen såg han hur utslitna tandborstar och andra sopor av plast flöt upp i drivor på stränderna, samtidigt som invånarna själva ofta saknade tandborstar. Han bestämde sig för att börja tillverka det miljövänliga alternativet Humble Brush; nedbrytbara tandborstar av FSC-märkt bambu. Sedan starten har Humble Brush spridit sig över hela världen och idag erbjuder de också andra miljövänliga hygien- och munvårdsprodukter under namnet The Humble Co. I sortimentet hittar du förutom tandborstar också tandkräm, munskölj, tandtråd, tuggummi och bomullsprodukter.

Utöver att tillverka tandvårdsprodukter har The Humble Co. ett ambitiöst välgörenhetsprojekt för att förbättra tandhälsan hos barn i utvecklingsländer. Varje år går 3-5 procent av intäkterna till The Humble Smile Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som hjälper barn runt om i världen med tandvård och munhygien.